Expo Dj's

<<
El creador Ramon Puig, conegut per Werens, ha estat molt actiu en l’àmbit artístic dins i fora de Sabadell des de fa uns vint anys, i al llarg d’aquesta trajectòria ha desenvolupat àmpliament el graffiti. Tot i que és inevitable relacionar-lo amb la pintura mural, també ha treballat altres camps com el disseny gràfic o les projeccions audiovisuals.
La inauguració d’aquesta exposició coincideix amb el canvi de rumb de la sala d’art ImpaktesVisuals; a partir del desembre del 2005 la sala, que abans es dedicava exclusivament a mostrar obres d’artistes contemporanis, s’amplia en una botiga de material de graffiti continuant amb l’espai destinat a les exposicions.
 
 
Per començar a degustar la nova direcció d’ImpaktesVisuals, veurem la recent sèrie d’en Werens basada en la música, més concretament en els discjockeys. La fusió entre la pintura i la sinuositat del spray ens presenta a vàries figures inspirades en diversos estils de música. Aquestes sembla que estiguin en un segon terme degut al seu traç difuminat, però l’actitud espontània i fresca, les converteix en el reclam de l’espectador, en els veritables actors de cada representació.
 
 
En un primer cop d’ull ens pot semblar que és un dibuix ràpid i fàcil de realitzar, potser ens recorda al còmic per la seva expressivitat, tot i així si ens aturem a observar els petits detalls, les textures, els relleus, els colors, ens adonem que darrera de cada quadre hi ha hagut una procés reflexiu basat en idear com transmetre un tipus de música, en estudiar el comportament dels discjockeys, com es mouen, com actuen, en crear un format i una composició,...
 
 
Desprès d’aquest anàlisi descobrirem una altra dimensió amagada darrera l’aparença, que ens permet pensar en interpretacions no evidents.

Anna Farrés
 
 
View Gallery
 
Contactar amb Werens (Ramon Puig)