Expo Dinamo

<<
Falten pocs dies per donar fi a la darrera mostra d'art de Werens a ImpaktesVisuals, la qual s'ha prorrogat 15 dies gràcies al ressò del live painting amb què va inaugurar l'exposició el 7 de setembre. Per tant, podrem seguir disfrutant dels seus dancers fins aquest dissabte 20 d'octubre.
 
 
Una recomanació per aquells qui encara no han vingut a veure l’exposició durant aquests dies és que es passin per la tarda, ja que alguns d'aquests dancers tant sols s’intueixen en la foscor de la llum negre. De dia, tota la sala canvia i resta en repòs; quan la llum del sol se'n va, l'ambient puja de to, els traços de color irradien moviment i tens la sensació que tot el teu cos es va movent al ritme de la música que va sonant, acompanyant així a tots els personatges de l'exposició.
 
 
 
Nova temàtica, nova tècnica i un nou concepte de presentació de les obres d'art d'un artista precursor en l'art urbà a la ciutat, que dóna a la galeria ImpaktesVisuals un nivell artístic comparable amb galeries d'altres capitals europees a la vanguarda de les noves tendències. Els nous treballs d'en Werens, més dinàmics i enèrgenics que mai!
La mixtura de formes i textura expressen la música de ritmes frenètics, amb colors fluorescents il.luminats per llum ultravioleta...
Tota una experiència visual, espectacular i sorprenent.
 
Video del show d'inauguració
Veure la Galería d'obres
 
Contactar amb Werens (Ramon Puig)