Expo Face to face

<<
Werens Puig i Silvano Bruscella
A la galería ImpaktesVisuals s'inicia un període d'activitats relacionades amb galeries nacionals i estrangeres per tal d'abarcar més estils i més artistes emergents.
Face to face és la primera que es realitza a la nostra galeria i a l'octubre s'exporta a Itàlia, concretament a Calcata (Viterbo). Aquesta exposició, tant a ImpaktesVisuals com a Le Tele Tolte, va precedida d'un Live Painting per tal de presentar els artistes al públic-espectador i a si mateixos, ja que la gràcia d'aquests dos artistes és que no es coneixen prèviament i per tant es descobriran un a l'altre a dalt de l'escenari (Live painting divendres 5 de setembre).
 
 
La col·laboració de la Galeria le Tele Tolte de Calcata és una via d'intercanvi entre artistes italians amb catalans. Aquesta galeria està obrint portes a artistes de la nostra galeria, com ara al Werens i a la Matilda, presentant la seva obra en biennals artístiques i concursos d'arreu d'Itàlia, així com a la seva galeria.
Paral·lelament ImpaktesVisuals ha iniciat una xarxa de relacions amb galeries d'Eivissa i Donosti per tal d'exportar els nostres artistes cap a altres zones i importar, a la vegada, artistes de fora.
 
 
Face to face: la sala d'art ImpaktesVisuals es divideix en dos zones, una per en Werens Puig que exposa teles de grans dimensions que tenen com a tema la caricatura, els personatges, les faces contra les faces de Silvano. L'estil del Werens ja el coneixem, tot i que aquesta nova col·lecció es remunta més als seus inicis, mostrant una línia més il·lustrativa, més neta, sense pinzellades, tot treballat amb pistoles aerogràfiques, allunyant-se de lo orgànic que fins ara anava empleant. Werens vol apropar-se al públic amb un llenguatge més reconeixible, més lleuger. Aquesta claredat de les seves obres sempre amb un punt d'humor i un toc de sorpresa, es contrasta amb l'obra de l'italià Silvano Bruscella (de Milà). La seva obra es relaciona molt amb la de Jean-Michel Basquiat: línies fortes i molt expressives, cares deformades i colors vius, representant-se a sí mateix i d’altres desconeguts.
Tot plegat una combinació explosiva a punt per ser mostrada aqui i a Itàlia. Esperem que, al menys, a una de les 2 galeries hi pogueu assistir!
 
Veure la Galería d'obres
 
Contactar amb Werens (Ramon Puig)