Expo OhForDogSake (BALI)

<<
OH, FOR DOG’ S SAK E !
Ambitious project on brewing
100 artistes personalitzarà 100 cors en llenços que s'exhibeixen juntes. Tota la venda serà donat per ajudar les organitzacions de rescat animal de Bali per ajudar-los a protegir els gossos del carrer d'un perill imminent, a causa d'una malaltia o lesió.
Naka és un entorn que provoca la imaginació i l'esperit enginyós de la nostra era a través de la celebració de les arts.
Durant segles, Bali ha estat una llar per a un col.lectiu divers d'artistes residents i multinacionals procedents de diferents racons del món, inspirats i temperats per Bali i la seva extraordinària universal "artmosphere".
 
 
Bali ha estat sempre en l'avantguarda de la cultura popular en l'art i el disseny. És clarament fent la seva marca al mapa com un centre d'avantguarda, els individus internacional i creativa.
La nostra visió és capacitar a un grup multicultural d'artistes per entusiasmar i comprometre a la comunitat local i global, que es manifesta una percepció més àmplia i inclusiva de la realitat en què vivim - l'intercanvi d'idees en un diàleg de les pràctiques contemporànies en diversos àmbits artístics tradicionals i la utilització de expressions modernes i mitjans de comunicació.
Anem a explorar formes alternatives d'abraçar la nova convergència d'art, música, performance, cinema i disseny, per a ser rellevant i reflexiu d'aquesta Bali té molts gossos de carrer que s'han sotmès a la crueltat més horribles. Diverses organitzacions de rescat d'animals hagin de barallar per acomodar a tots. El nostre objectiu és recaptar fons per a aquestes organitzacions, per ajudar-los a protegir aquests canins pobres del perill imminent, a causa d'una malaltia o lesió.
El nostre objectiu és recaptar fons per a les organitzacions de rescat d'animals, per ajudar a protegir als pobres canins d'un perill imminent, a causa d'una malaltia o lesió.
Naka compromís és oferir el millor suport possible per al canvi positiu en la comunitat. Treballant en conjunt amb Bawa (Associació per al Benestar Animal de Bali), BARC (Bali de Rescat d'Animals) i Swara Yudhistira, oferim un mitjà a tots els artistes amb talent i generosos / galeria de fotos a donar el seu suport per ajudar a ampliar l'abast i àmbit d'aplicació de rescat d'animals de programació de les organitzacions.
 
 
 
EL PROJECTE
Al setembre de 2010, el govern de Bali ha signat un acord per treballar amb tres organitzacions de rescat d'animals per dur a terme una campanya de vacunació massiva per vacunar prop de 400.000 gossos contra la ràbia. El programa té previst acabar a finals de març de 2011.
Oh, per amor de gos! de Naka serà la celebració d'aquests grups que treballen incansablement per la causa. Naka està convidant als establerts o emergents artistes d'arreu d'Indonèsia per crear obres d'art úniques, de la mateixa mida dels canins. Les 100 obres d'art seran exposades al costat de Naka Art Contemporani i diverses galeries de suport del 4 al 20 al recaptar fons
 
 
 
Contactar amb Werens (Ramon Puig)