Col.leccions

OrganicAtac i DronAtac
Les obres que composen la nova expo de Werens incideixen novament en la hibridació entre elements desesperadament vius, que brollen de les escletxes del ciment urbà, i els inertes estris mecànics, tan familiars a la nostra ciutat de llarga tradició industrial.
 
WildFlowers
Werens crea un escenari vegetal no exempt de bellesa artística, on els graffiters prenen la forma de reduïts eixams de vespes dedicats a punxar sense treva els inamovibles convencionalismes socials. A la vegada que els insectes esdevenen la part més reivindicativa de la seva obra, les exuberants plantes de Werens, amb el seu aspecte vigorós i el seu dinamisme, mostren la seva idea d’urbs, viva i en continua transformació.
 
Homo Tecnologicus
Serie de 22 cuadres de petit format. Retrats de personatges urbans realitzats amb llapis de color i acrilics sobre paper de paret venecia recuperat d'una petita botiga antiga a la plaça del milió de venecia...
 
Florsss!
Serie de vuit cuadres de gran format i serigràfies numerades i realitzades per l'autor,
Muntatge i presentació del llibre Florsss! by Werens. Projecte d'art Urbà 2007-2009
 
Enmascarades
Serie de nou cuadres de 60 x 60 cm.
Les emmascarades del Werens ens retraten amb ironia com vivim cap a nosaltres mateixos, amagats, emmascarats… estranys a la bellesa i l’exuberància que ens ofereix la vida.
 
Camuflatje
Teles de grans dimensions que tenen com a tema la caricatura, els personatges, les faces...
L'estil del Werens ja el coneixem, tot i que aquesta nova col.lecció es remunta més als seus inicis, mostrant una línia més il.lustrativa, més neta, sense pinzellades, tot treballat amb pistoles aerogràfiques, allunyant-se de lo orgànic que fins ara anava empleant.
 
Dinamo
Els nous treballs d'en Werens, més dinàmics i enèrgenics que mai!
La mixtura de formes i textura expressen la música de ritmes frenètics, amb colors fluorescents il.luminats per llum ultravioleta...
 
Yellow Jacket
Col.lecció d'avispes pictòriques, quadres de petit format, volum i velocitat...
 
Faktoria
Es tracta d´una sèrie en exposició permanent desde el desembre del 2007 al local de Faktoria d'Arts.
Exposició de quadres musicals on les pinzellades es converteixen en ritmes i notes musicals.
 
Dj's
Sèrie de quadres amb un estil que recorda al còmic per la seva expressivitat, tot i així si ens aturem a observar els petits detalls, les textures, els relleus, els colors, ens adonem que darrera de cada quadre hi ha hagut una procés reflexiu basat en idear com transmetre un tipus de música...
 
Orgànic
Sèrie d'obres on les línies voluminoses de l'acríclic, que defineixen l'àmbit on creixen les plantes, acompanyen les línies difuminades de l'aerògraf que dibuixen les fulles; les dues línies creen un paisatge frondós i agradable.
 
Textures
Col.lecció Obra curta d'acrilics
 
Flors
Olors, colors, sensacions...tot això i més ens porta la singular recreació botànica de la nova obra pictòrica
 
 
Contactar amb Werens (Ramon Puig)

 

 

ææ